werken bij Propers

werken bij propers

Met regelmaat is Propers op zoek naar vakspecialistisch personeel zoals glazenwassers, onderhoudsmedewerkers en algemeen schoonmaakpersoneel.

Mensen die interesse tonen om te werken en/of te leren binnen de schoonmaak- en glazenwassersbranche nodigen wij van harte uit om bij ons te solliciteren.

Wat bieden wij u?
Propers besteed veel aandacht aan instructie en opleiding, want met goed gekwalificeerde medewerkers kunnen we het hoge niveau van onze dienstverlening waarborgen. Wij werken volgens de cao Schoonmaak- en glazenwassersbranche en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wat verwachten wij van u?
Onze kracht ligt in onze flexibiliteit ten aanzien van werktijden. Onze mensen zijn breed inzetbaar en kunnen acuut inspelen op calamiteiten. 

Klikt u op een van onze openstaande vacatures in het menu om gericht een sollicitatie te verzenden. Gebruikt u voor uw sollicitatie op een van onze openstaand functies het sollicitatieformulier

Daarnaast kunt u te allen tijde een open sollicitatie versturen, door middel van een motivatiebrief én CV te verzenden, naar info@propers.nl. Richt in dit geval uw sollicitatie op een van de functieomschrijvingen omschreven in de cao Schoonmaak en Glazenwassersbranche.

Schoonmaak en onderhoud met vanzelfsprekend de propers kwaliteit. maar dan nét even anders!

meer informatie »
contactgegevens

Propers BV
Acaciastraat 17
5802 EK Venray

telefoon:
0478-501072
email: