mvo en fairtrade

 

Propers werkt met het MVO-beleid - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen -  waarbij wij het van belang achten dat er een goede balans bestaat tussen winst (profit), milieu (planet) en mensen (people), met als uitgangspunt; betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving. 
Dit basisprincipe heeft Propers onder andere vertaald, met een specifieke kijk op de arbeidsmarkt, naar het zogenoemde ‘Propers+ concept.
Ons MVO beleid brengen wij dagelijks in de praktijk middels De Code Verantwoordelijk marktgedrag in de schoonmaak en glazenwassersbranche.

Onze vertrekpunten zijn betrouwbaarheid, betrokkenheid en kwaliteit. De basis daarvoor is de drive van Propers om op eerlijke ´fair trade´ wijze een duurzame relatie op te bouwen met haar klanten.

Door de inzet en combinatie van innovatieve producten en diensten én deskundigadvies creëert Propers de basis voor optimaal onderhouden en schoon onroerend goed.

Bureau CiceroPropers is OSB-keurmerk geregistreerd, wat betekent dat we oog hebben voor het milieu, de veiligheid van onze mensen, preventief risico inventarisaties verrichten, NEN9001 gecertificeerd zij en Arbo voorschriften hanteren.

Propers is aangesloten op de cao Schoonmaak en Glazenwassersbranche.

 

Ontdek Propers+
Propers+ biedt mensen met specifieke talenten, die (tijdelijk) een achterstand hebben op de reguliere arbeidsmarkt, de mogelijkheid werkzaam te zijn binnen Propers BV. Middels leer-werk trajecten en coachingstrajecten, aangeboden door opleidingsinstituut Werkvloer BV, worden medewerkers maximaal ontwikkeld, naar een zo regulier mogelijke baan.

Schoonmaak en onderhoud met vanzelfsprekend de propers kwaliteit. maar dan nét even anders!

meer informatie »
contactgegevens

Propers BV
Acaciastraat 17
5802 EK Venray

telefoon:
0478-501072
email: